У Львові скоротили список документів для отримання адміністративних послуг

2301 0
Щоб отримати адміністративну послугу, не потрібно приносити документи, які управління комунальної власності може дістати самостійно.
фото: facebook.com/cnaplviv

фото: facebook.com/cnaplviv

Управління комунальної власності скоротило перелік документів, що потрібні для надання адміністративних послуг. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Перелік документів, необхідних для надання адміністративних послуг управлінням комунальної власності значно скоротився. Адже вилучено ряд документів, інформація до яких є доступною для нас.

А погодження балансоутримувача чи виконавчого органу тепер управління комунальної власності отримуватиме не з пакетом документів заявника, а безпосередньо від структурного підрозділу Львівської міської ради. Це значно спростить збір документів для отримання результату адміністративної послуги», – розповіла начальник управління комунальної власності Інна Свистун.

Читайте також: В Україні планують скасувати вихідний на 8 березня

Щоб отримати продовження договору оренди нерухомого майна, не потрібно подавати: 2 копії договорів оренди, 2 копії інвентаризаційної справи, що включала технічний паспорт, допоміжну таблицю та експлікацію. 

Також з переліку усіх адміністративних послуг виключено витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Заявники, що мають намір орендувати чи продовжити договір оренди нежитлових приміщень, які є на балансі установ освіти, охорони здоров’я, культури чи районної адміністрації, теж подаватимуть менший перелік документів.

З переліку документів вилучено лист-погодження установи, на балансі якої перебуває об’єкт оренди, та погодження виконавчого органу міської ради, у підпорядкуванні якого перебуває балансоутримувач.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!