У Львові «Скрябін» заспіває «Найкращі пісні – для найліпших людей»

2427 0
У четвер, 3-го грудня, у рамках туру Україною у Львові відбудеться концерт гурту «Скрябін» – під настроєм «Найкращі пісні – для найліпших людей!». Початок – о 19:00.
фото: GMGpromo

фото: GMGpromo

Затишний клуб і найліпші люди – це улюблений формат концертів Кузьми. Коли очі в очі, рука в руку, коли ніжно і близько, голосно і драйвово. Саме такий концерт 3 грудня обіцяють львів’янам музиканти гурту «Скрябін».

У цьому році Львів – останнє місто у графіку «Теплого туру» (саме так ці гастролі називають музиканти «Скрябіна»). Перед рідним для Кузьми містом Лева гурт успішно відіграв концерти у Дніпропетровську, Одесі, Києві, Харкові та інших містах, –  інформують організатори.

Читайте також: Вийшов документальний фільм про Андрія Кузьменка. Відео.

«Скрябін та друзі» – теперішній формат виступів групи. Солісти Оля Шпрот, Женя Толочний та Аніс, виконуючи найрідніші пісні, у кожному місті, куди приїжджають. Пісенно програма –різноманітна: від ліричних – до відривних композицій. Відтак 3 грудня в «КІНО» буде місце і для світлого суму, і для шалених танців.  Прозвучать усім знані і усіма улюблені пісні майже з усіх альбомів «Скрябіна»: «Люди, як кораблі», «Мовчати», «Старі фотографії», «Спи собі сама» та інші.

Концерт відбудеться у львівському Event-Hall «КІНО» (просп. В. Чорновола, 2) 3 грудня о 19:00.

Ціна квитків на концерт гурту «Скрябін» 3 грудня у львівському Event-Hall «КІНО» – від 120 до 350 грн.  Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577.

Нагадаємо, лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у ДТП, посмертно нагородили орденом «За заслуги» I ступеня. Таким чином Президент Петро Порошенко відповів на петицію про присвоєння звання Народного артиста, яка набрала необхідні 25 тисяч підписів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!