У Львові сьогодні обіцяють грози

1506 0
16 червня після обіду погода зіпсується.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

У Львові сьогодні, 16 червня, вдень будуть грози. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

В міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадують, що під час грози варто не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Також варто уникати відкритої місцевості та води, бо вода – відмінний провідник струму.

Читайте також: Як виявити причини сезонної алергії та відрізнити її від Covid-19. Пояснення

«Найбезпечніше під час грози перебувати у приміщенні із громовідводом, але якщо гроза застала вас у місті – сховайтеся у магазини, під’їзд тощо. Ховаючись під деревами, не забувайте про те, що блискавка найчастіше попадає в найвищі з них – дуби, тополі, сосни. Також під час грози небезпечно розмовляти по мобільному  телефону – його найкраще вимкнути», - застерігають в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Нагадаємо, через несприятливу погоду на вихідних у Львові впали 11 дерев, і підтопило вулицю Курортну у Брюховичах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!