Політична реклама

У Львові сьогодні покажуть короткометражне кіно про чоловічі секрети. Програма

1300 0
У кінозалі Палацу мистецтв сьогодні, 11 жовтня о 19:00 та 21:00 відбудуться кінопокази "Хлопці не плачуть".

Як зазначають організатори, на кінопоказі буде шість фільмів з Ісландії, Іспанії, США, Швейцарії та Німеччини, які заберуть глядачів у світ чоловіків і їхніх секретів. Мужні та боягузи, ніжні та незворушні, веселі та серйозні, самовпевнені і несміливі, романтики і скептики – чоловіки бувають різними...

 

Програма показу «Хлопці не плачуть»:

ВОНИ ГОВОРЯТЬ 18′ Алауда Руіз де Азуа Іспанія 201
Не все, що трапляється у шкільному дворі гра.

ВІДЗЕРКАЛЕННЯ ЖИТТЯ 6′ Реймон і Педро Швейцарія 2010
Життя чоловіка від дитинства до старості в моменти, коли він вмивається.

ДЖОЕЛ 14′ Глінур Палмасон Ісландія 2008
Юному Джоелу не вдається знайти себе, тож хлопець відчайдушно намагається подружитись із місцевою бандою мотоциклістів. На світанку літньої ночі Джоел отримує шанс доєднатись до банди, та він не знає які лихі речі на нього чекають.

КУПІДОН 16′ Джон Дайон США 2011
Купідон постарів і став цинічним алкоголіком, хоч, можливо він може повернути свою віру в силу любові, допомагаючи маленькому хлопчику.

ЩОСЬ 15′ Різ Ернст США 2012
В стосунках Трістана та Зое щось втрачено. Зое витратила декілька тижнів, аби спланувати мандрівку машиною до таємничого придорожнього атракціону, відомому усім як «ЩОСЬ». Трістан у процесі фізичних змін, а його пухнастий сірий кіт Стівен не може знайти вдалого місця для своїх котячих справ. Чи знайдуть вони те, що щукали у місці «ЩОСЬ»?

В ПОВІТРІ МУЗИКА 18 ‘ Тім Боссе Німеччина 2012
Ілюзії Мірека розчиняються. Його мрія про життя із Тіною досі сповнює його, доки дівчина не йде від нього із тупим музикантом з його викрутасами й гітарою на шиї. Принаймні, тепер Мірек розуміє, що його життя могло скластись по-іншому….

Тривалість – 87 хв.

Вхід – 20 грн. Запрошення можна придбати з 19.09 в офісі Wiz-Art’y (вул. Коперника, 17, 2 поверх, оф. 222), а також забронювати [email protected]

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!