У Львові сьогодні спрацювала сирена на хімічному заводі. У чому причина

2441 0
Причиною запуску сирени стала несправність блоку керування, встановлений в одному з цехів заводу.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Сьогодні, 24 травня, близько опівночі, позапланово спрацювала електромеханічна сирена на Львівському хімічному заводі, що на вулиці Рахівській, 16). Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Причиною запуску сирени стала несправність блоку керування, який встановлений в одному з цехів заводу, внаслідок потрапляння до нього води.

Сирену відключили вручну працівники охорони заводу і щоб не було повторного включення сирени блок керування та електромеханічну сирену відключили від електроживлення.

На заводі планують замінити застарілий блок керування на новий електронний, корпус якого має вологозахист зі ступенем ІР68 та дозволяє дистанційно керувати сиреною та відслідковувати її стан.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!