У Львові сьогодні відключать воду і світло. Перелік адрес

3644 0
Сьогодні, 8 листопада, у зв'язку з проведенням планових робіт з ремонту водопостачання та електрообладнання, на деяких львівських вулицях відключать воду й світло. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Оскільки у Франківському районі, на вулицях Багряного і Городоцькій завтра переключатимуть новозбудовану ділянку водопроводу, з 9:00 до 20:00 припинять подачу води на таких вулицях:

Любінська (від №-4-до №29) – Антоновича (парна сторона від №90-140) – Кульпарківська (непарна сторона від №1 до №73) –  Окружна – Народна – Кондукторська – Суха – Проста – І. Багряного – О. Терлецького – У. Кравченко – Рівна - І. Сулими – Зв’язкова – Поперечна і прилеглі до них вулиці.

Також "Львівобленерго" продовжить планові роботи, тож світло вимкнуть з 8:00 до 17:00 за адресами:

Залізничний район: вул. Геца (всі), вул. Кузнярівка (всі), вул Сушка (всі), вул. Куликівська (всі), вул. Городоцька (68-78, 93-113), вул. М. Вовчка (4-12), вул. Машиністів (23-37), вул. О. Дучимінської (19-27), вул. Перова (3-14).

Франківський  район: вул. Бойківська (3), вул. Куликівська (всі), вул. Сміливих (всі), вул. Сонячна (всі), вул. Околична (10, 16, 18).

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!