У Львові перекриють рух транспорту на ще одній із вулиць

1437 0
Для руху транспорту перекриють вулицю Генерала Курмановича в межах залізничного переїзду.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Сьогодні, 8 вересня, з 21.00 год. і до 06.00 год. 9 вересня, для руху транспорту перекриють вул. Генерала Курмановича в межах залізничного переїзду. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Від сьогодні вулицю Листопадового Чину частково перекрили для руху

Читайте також: Через перекриття дороги на вулиці Стрийській виникли затори

На вул. Генерала Курмановича Львівська залізниця проводитиме заміну рейок на залізничному переїзді.

Водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги.

Нагадаємо, що з 1 вересня у Львові мали обмежити рух транспорту на частині вул. Стрийської. Через часткове перекриття не курсував тролейбус №25. Обмеження у русі на цьому відрізку мали вводити через ремонт дорожнього полотна шляхом влаштування тонкошарового покриття, яке здійснюватиме ТзОВ «Онур». Також з 8 вересня буде обмежено рух транспорту на вулиці Листопадового Чину на перехресті з вулицею Гоголя (парна сторона). Такі обмеження для водіїв приватного транспорту діятимуть до 22:00 год 22 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!