У Львові спроектують нову трамвайну лінію

10797 0
Виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про надання ЛКП «Львівавтодор» функцій замовника на проектування та будівництво об’єктів дорожнього господарства м. Львова.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

З метою будівництва об’єктів дорожнього господарства, виконавчий комітет надав ЛКП «Львівавтодор» функції замовника на проектування та будівництво дороги по вул. В. Вернадського (від пр. Червоної Калини до вул. Стрийської) та будівництво трамвайної лінії від вул. Княгині Ольги до вул. Стрийської. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: У центрі Львова облаштують нові парковки. Перелік вулиць

За словами Олександра Одинця, начальника управління інженерного господарства ЛМР, будівництво трамвайної колії піде по вул. Трускавецькій з перспективою будівництва трамвайного депо.

«Ми починаємо проектувати наступну лінію трамвая. Як усі знають, на пр. Червоної Калини, вже пішов трамвай № 8, з кінцевою зупинкою на вул. Вернадського. На вул. Вернадського має бути побудована нова дорога і буде нова трамвайна лінія. Вона піде від вул. Вернадського до автовокзалу, по вул. Стрийській, і має вийти до недобудованого шляхопроводу на вул. Княгині Ольги. Тут буде велике кільце. І цей шляхопровід нарешті заживе», – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!