Політична реклама

У Львові спростили процедуру отримання допомоги на поховання взимку

1048 0
3 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати прийняли зміни до Ухвали, якими спрощено процедуру отримання допомоги на поховання в зимовий період, яка виплачується з бюджету міста.

Так, ухвалою Львівської міської ради від 07.06.2007 року № 928 «Про встановлення розміру допомоги на поховання» затверджено ціни на ритуальні послуги на поховання померлих громадян у літній період в розмірі 851,50 грн. та у зимовий період в розмірі 954,50 грн.

До цього часу, особа, виконавиця волевиявлення померлого або особа, яка зобов’язалася поховати померлого в зимовий період (грудень-лютий), у випадку нетипових для зими кліматичних умов (плюсової температури повітря) змушена була подавати відповідні довідки, які характеризували ступінь промерзання ґрунту на глибину до 0,5 м (згідно з наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.01.2006р. № 9), для отримання допомоги згідно з затвердженими розмірами.

Однак, учора депутати 73 голосами підтримавши зміни, запропоновані управлінням соціального захисту Львівської міської ради, спростили процедуру отримання цього виду допомоги за умови підвищених (плюсових) температур взимку, вилучивши вимогу з ухвали про необхідність таких документів.

Джерело: Гал-інфо 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!