У Львові стає популярним сторітелінг: як львів’яни про подорожі розповідали

5874 0
Вже вдруге у Львові відбувалося «Шоу історій». Цього разу всі охочі мали можливість розповісти про мандрівки і пригоди, які траплялись з ними у різних цікавих куточках світу. Серед спікерів були справжні екстремали, реальні екскурсоводи, директори фірм, відомі журналісти та просто цікаві люди, які виступали на сцені вперше.
Фото: prevention.com

Фото: prevention.com

Шоу історій "Цей шалений, шалений світ" відвідали більше 150 осіб зі Львова,  Львівської області, Рівного, Стрия, Тернополя, Харкова і навіть Польщі.

Фото: Zenoviy Vaskiv

Усі промовці, які виступали перед публікою, готувалися до виступу у «Школі риторики й ораторства АҐРУС».

«Хвилювань було немало. Серед наших спікерів  були і більш досвідчені промовці, і такі, що вперше виступали на  великій сцені. Дехто потім зізнавався, що бажання втекти не полишало до самого виходу, та усі відчули смак сцени і закохалися в неї. Одна промовиця після виступу сказала слова, які мене вкотре надихнули – коли стоїш на сцені, то вже не має значення, чи на тебе дивляться десять  пар очей, чи сто. Організовуючи наше шоу історій, ми популяризуємо публічний виступ і показуємо, що кожен може виступати на високому рівні», - розповідає тренер з ораторської майстерності Ірина Снітинська.

Відвідувачі та спікери залишились задоволеними та переповненими враженнями від почутих історій, а когось це надихнуло на нові подорожі:

 

Наступного разу Шоу історій відбудеться вже 6 квітня. Темою обрали «Жартома та всерйоз»: «Одразу після Дня сміху будемо слухати історії про кумедні події, випадкові невипадковості, курйозні випадки та про таке, що й навмисно не вигадаєш», - розповідає Наталія Антонів, співзасновниця ГО «Великий світ» (організатор «Шоу історій» у Львові).

Детальніше про те, як відбувалось шоу "Цей шалений, шалений світ", дивіться у відео:

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!