У Львові легковик зіткнувся з бусом поліції. Рух транспорту ускладнений. Фото, відео. Доповнено

15954 0
ДТП трапилось близько 8:00.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Сьогодні вранці на вулиці Кульпарківська – Окружна сталась аварія за участі поліцейського буса та легковика Skoda Fabia. Про це у Фейсбуку повідомляють очевидці події.

ДТП трапилось близько 8:00. У пресслужбі патрульної поліції Львівської області Tvoemisto.tv повідомили, що у ДТП є потерпілі, проте автомобіль не патрульних, а Нацполіції.

Речниця Територіального управління ДБР у Львові Зоряна Тивін у коментарі Tvoemisto.tv зазначила, що слідча група ДБР виїхала на місце ДТП для встановлення обставин події.

Через аварію ускладнений рух транспорту вул. Кульпарківська, на місці працюють патрульні, які регулюють рух.

Пізніше Зоряна Тивін повідомила Tvoemisto.tv, що, як з'ясували слідчі ДБР, потерпілі мають травми легкого ступеню, тож тут немає кримінальної складової, а тому справа не є у підслідності ДБР. За її словами, далі справою займатиметься суд.

Фото: Варта-1

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!