У Львові сталась пожежа на кавовій фабриці «Галка»

2281 0
Горіли склади із сировиною.
Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

У Львові уночі виникло займання на складі сировини кавової фабрики «Галка». Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла на другому поверсі двоповерхової складської будівлі.

«На момент прибуття рятувальників до місця виклику, з вікон другого поверху будівлі вибивався густий чорний дим. Вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з пошуку місця горіння. О 22:35 пожежу вдалось локалізувати, та о 23:05 повністю ліквідувати у складі 6-ти ланок газодимозахисної служби», – ідеться в повідомленні.

Вогонь знищив харчові добавки в паперових мішках на площі 30 кв.м., прожектор, електропроводку, пошкоджено стіни та перекриття на площі 150 кв.м., два вікна, сировину та пакувальні матеріали на площі 150 кв.м. Вогнеборцям вдалось врятувати будівлю, сировину та пакувальну продукцію на площі 2000 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 36 рятувальників та 9 одиниць спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!