У Львові сталась пожежа на стадіоні «Торпедо»

2025 0
За стадіоном наглядають спортсмени та мешканці навколишніх будинків.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові у ніч з 23 на 24 серпня сталась пожежа на стадіоні «Торпедо», що на вул. Золотій, 32. Про це ідеться на спортивній сторінці Playpro.media.

Зазначається, що вогонь знищив інвентар двох футбольних команд, що тут займаються, та командні банери.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області в коментарі Tvoemisto.tv, пожежа сталась у цегляній одноповерховій будівлі близько 4:42 24 серпня. Вогонь знищив перекриття на площі 10 м2 та підлогу на площі 10 м2. Пожежу ліквідували о 5:23 год.

Нагадаємо, що на сесії у березні 2019 року депутати проголосували за те, щоби місто викупило у банку «Львів» стадіон «Торпедо». Оголошена вартість у 7,5 млн грн тоді викликала бурхливу суперечку у сесійній залі. Також у березні зареєстрували петицію про збереження та відновлення стадіону, у травні вона набрала необхідних 500 голосів. А у 2020 році місто розробило проєкт спортивного комплексу та стадіону «Торпедо» і звертатиметься до банку «Львів» щодо його спільної реалізації.

Як раніше повідомляло Tvoemisto.tv, попередній власник стадіону заплатив ним кредит у банку «Львів». Додамо, що з 1980-х років поле стадіону «Торпедо» використовували як ринок радіо- та електротоварів. У 2008-му році для торгівлі виділили іншу ділянку на вулиці Кукурудзяній.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!