У Львові сталася ДТП із маршруткою. Є постраждалий

2471 0
На місці події працює поліція, встановлюють причини аварії.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 25 січня,  на перехресті вул. Левандівська-Шевченка приблизно о 17:40 сталася ДТП за участю автобуса  № 6а та приватного авто.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Приблизно о 17:40 сталося ДТП на перехресті вул. Левандівська-Шевченка (квазікільце) за участю автобуса маршруту № 6а і приватного авто. Водій і пасажири автобуса не постраждали. Натомість водій авто поскаржився на біль у грудях, коли приїхала швидка. Його госпіталізували для огляду. Зараз на місці події працює поліція. Причини і винних у ДТП встановлюють», – зазначив начальник управління транспорту Львівської міської ради Орес Олеськів.

Читайте також: У масштабній аварії біля Львова зіткнулися маршрутка та фура. Відомо про 20 потерпілих

Нагадаємо, що водію вантажівки, що 17 січня поблизу села Гамаліївка Львівського району спричинив масштабну дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої 28 пасажирів маршрутки отримали тілесні ушкодження, повідомили про підозру.

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!