У Львові стало простіше продовжити оренду нежитлових приміщень

2106 0
Процедура продовження оренди нежитлових приміщень стала простішою. З грудня заявник подає лише заяву з пакетом документів на продовження договору оренди і через 30 днів отримує проект договору оренди нежитлових приміщень, підписує його та стає повноправним орендарем.
Фото: bienvenyou.com

Фото: bienvenyou.com

Як інформує прес-служба Львівської міськради, до недавнього часу заявнику для того, щоб продовжити договір оренди, потрібно було зібрати відповідний пакет документів та подати заяву в Центр надання адміністративних послуг. У разі позитивного рішення, суб’єкт отримував наказ про продовження договору оренди. Наступним його кроком було подання заяви з пакетом документів для проведення оцінки нежитлових приміщень. Останньою в управління скеровувалась заява з відповідними документами на оформлення договору оренди. 

Перелік документів, які слід подавати дня продовження оренди в управління "Дозвільний офіс" Львівської міської ради, що на вул. Весняній, 4. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!