У Львові стали частіше користуватися SMS-інформуванням про час приїзду громадського транспорту

2359 1
Зупинки, з яких найчастіше надсилали SMS, – трамвайні зупинки Шувар та Угорська в сторону центру.
фото: kordon.in.ua

фото: kordon.in.ua

З початку року послугою SMS-інформування про час приїзду громадського транспорту скористалися майже 5 тисяч львів’ян, які надіслали понад 20 тисяч повідомлень. Про це повідомляється на офіційній сторінці ЛКП «Львівавтодор» у Facebook.

Серед них 2427 користувалися більше, ніж одного разу, а 478 надіслали 10 і більше СМС. Рекордсменом є користувач, що надіслав 453 повідомлення. Найбільше SMS надсилали власників пакетів «Київстар» (з врахуванням Білайн) – 48%, з Life – 29% та з МТС – 23%.

Читайте також: У маршрутках Львова подорожчає проїзд

Зупинки, з яких надіслали найбільше СМС: трамвайні зупинки Шувар і Угорська в сторону центру, Любінська-Виговського до «Південного», Медової Печери, дві зупинки на Новому Львові (Литвиненка і Кибальчича), Академія мистецтв до Сихова, аж на сьомому місці – кінцева автобусів Санта-Барбара, замикають десятку зупинки Перинатальний центр на Вашингтона в обидві сторони.

У ЛКП «Львівавтодор» кажуть, що кількість СМС росте із кожним місяцем, як через те, що районні адміністрації встановлюють знаки на зупинках, так і через те, що львів’яни звикають до сервісу. Понад 95% СМС-відповідей було надіслано менш ніж за хвилину, довше 2 хвилин довелося чекати при отриманні 2,3% смсок, натомість підтвердження отримання СМСки абонентом прийшло від операторів тільки для 91,8% протягом хвилини, а у 56 випадках (з 21,5 тисячі) до підтвердження мобільним оператором передачі СМС пройшла понад година.


Читайте також:
16 Грудня, 2017 02:18
Алла Щоб скористатися саме послугою СМС, то потрібно надіслати СМС на номер 2214 номер зупинки, який можна дізнатися з поновленого знаку зупинки, який ще не по усьому місту встановили.
Я користуюся постійно. Але не через СМС, а безпосередньо самим сайтом (через Інтернет) [***]s://lad.[***]/ . На сайті потрібно внизу під мапою внести номер зупинки, і висвітиться близько 10 одиниць транспорту, які будуть проїжджати через цю зупинку в найближчий час. Якщо Ви не знаєте номер потрібної Вам зупинки, або якщо на зупинці ще не встановлено знаку з номером зупинки, то потрібно пошукати цю зупинку на мапі сайту, та знайти її номер.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!