У Львові стане на три виші менше

9918 1
В Міністерстві освіти визначили, діяльність яких вищих навчальних закладів не відповідає ліцензійним умовам і які мають бути закриті. У перелік потрапили три львівські виші.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці міністерства в мережі Facebook.

До переліку ВНЗ, в яких розпочато процес припинення діяльності, включені Відокремлений підрозділ «Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури», Львівський коледж Київського університету культури, а також ВНЗ «Приватне акціонерне товариство «Львівський інститут менеджменту». Всього у списку вишів, які підлягають ліквідації, – 45 навчальних закладів або їх філій.

Як зазначають у відомстві, експерти на підставі листа МОН № 1/9-616 від 28.11.2014 вивчили акредитаційні матеріали, що зберігаються у архіві АКУ, та іншу публічну інформацію відносно 53-х ВНЗ та відокремлених структурних підрозділів ВНЗ різних форм власності та підпорядкування.

За результатами обговорення Акредитаційна комісія України звернулася до МОН з пропозицією взяти під контроль процес припинення діяльності вищих навчальних закладів через неможливість надавати якісні навчальні послуги та доручити Державній інспекції навчальних закладів у місячний строк провести комплексну перевірку таких вищих навчальних закладів (включно з 17 структурними підрозділами ПВНЗ «Київський університет культури»).

Як повідомлялося раніше, Міністр освіти і науки Сергій Квіт зазначив, що кількість вишів, у зв’язку із прийняттям Закону «Про вищу освіту», вже скорочена до 317. До кінця навчального року МОН прогнозує, що їх залишиться близько 270.


Читайте також:
30 Липня, 2015 15:49
Львівський інститут менеджменту Львівський інститут менеджменту (ЛІМ) успішно пройшов акредитацію з підготовки бакалаврів за напрямами "Менеджмент" та "Маркетинг", а також продовжив термін дії Ліцензії на ці програми до 2025 року. Цього ж року у ЛІМі відкрито нову Магістерську програму з "Менеджменту організацій і адміністрування" зі спеціалізаціями: "Менеджмент нерухомості", "Фінансовий менеджмент проектів і програм" та "Організація управління проектами і програмами". Також Львівський інститут менеджменту має ліцензію на підготовку Магістрів з "Бізнес-адміністрування" 2017 року. Детальніше ознайомитися з діяльністю Львівського інституту менеджменту можна на сайті [***].lim.[***].
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!