Яким буде майданчик для вигулу собак у львівському Парку культури. Візуалізація

2453 0
Там будуть секції для великих порід – 1 119,28 кв метрів, для маленьких порід та цуценят – 809,06.
Фото: forbes.net.ua

Фото: forbes.net.ua

У Львові днями почнуть облаштовувати тренувально-вигульний майданчик для собак у Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, що на Богларській, 4. Про це повідомляють на сторінці Парку у Фейсбуку.

Майданчик розташовуватиметься на території 1900 квадратних метрів. Там будуть секції для великих порід – 1 119,28, для маленьких порід та цуценят – 809,06.

«Ймовірно, з часом ця територія відійде до парку, хоча на сьогодні такою не є. Оскільки ця місцевість — поруч з нами, а Парк культури завжди був прихильним до чотирилапих друзів. Ми всіляко сприятимемо встановленню цього майданчику, а водночас збереженню зелених насаджень на території», – кажуть в пресслужбі Парку.

Читайте також: Твій пес – твоя купа. Як змусити власників тварин прибирати за собаками

Додамо, що майданчик освітлюватиметься увечері та вночі. Вартість будівництва становить 500 тисяч гривень. Його будуватимуть із ініціативи ЛКП «Лев».

 

Візуалізації зі сторінки Парку культури у Фейсбуку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!