У Львові стартує Дитячий Форум. Програма заходів

2282 0
Організатори пропонують придбати квитки для дітей з малозабезпечених сімей.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Від сьогодні, 10 травня, й до 13 травня, у Львові триватиме Дитячий Форум — це унікальний фестиваль родинного дозвілля, де розвага поєднується з отриманням корисних вмінь і навичок, а все дійство відбувається у формі магічної гри «8 ключів Буквордсу».

У програмі понад 1200 заходів: читання, конкурси, креативне писання, малювання, ліплення, програмування, співання, танцювання, бігання, стрибання, а ще — велика гра-квест «8 ключів Буквордсу». У ній кожен може взяти участь, зібравши 8 ключів, щоб стати Володарем Буквордсу.

З детальною програмою Дитячого Форуму можна ознайомитись за посиланням

Читайте також: «Пісня добра і зла»: історія про долі, які пов'язав Львів

Окрім того, організатори Форуму пропонують небайдужим львів’янам придбати квитки для дітей із малозабезпечених сімей.

«Щороку ми пропонуємо зробити добру справу та придбати “підвішені” квитки. Ви можете придбати їх для дітей зі своєї компанії, або для дітей пільгових категорій. Це діти з багатодітних чи малозабезпечених родин, осіб з інвалідністю, дітей переселенців, учасників АТО, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей-сиріт та напівсиріт»— йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кнайпи й кібернетика. Чому бари не менш важливі за бібліотеки

Вартість квитків для дітей від 3 років:

  • 1 день — 60 грн

  • 4 дні — 90 грн

Вартість квитків для дорослих:

  • 1 день — 30 грн

  • 4 дні — 50 грн

Читайте також: Сьогодні у Львові запрацює дитяча залізниця. Розклад, ціни

Форум відбудеться у Палаці Мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Для замовлення квитків необхідно заповнити спеціальну форму, в якій зазначено способи оплати та доставки. Квитки також можна придбати на сайті www.bookforum.ua

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!