У Львові стартує фестиваль-конкурс хорового співу та інструментальної музики. Програма

1989 0
З 26 до 28 грудня Львів прийматиме ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорового співу та інструментальної музики «Галицькі самоцвіти», який проходитиме у будинку Органної та камерної музики (вул. Степана Бандери, 8) та у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського,7). Про це інформує прес-служба ЛМР.
фото: uk.wikipedia.org, pikan.com.ua, ukraineallaboutu.com

фото: uk.wikipedia.org, pikan.com.ua, ukraineallaboutu.com

Протягом 2 днів виконавці зі всієї України виступатимуть у Львівському будинку Органної музики, а 28 грудня відбудеться гала-концерт у Львівській обласній філармонії. Мета фестивалю – популяризація традиційної культурної спадщини, обмін знаннями, особливостями та досвідом. У програмі: фестиваль-конкурс та гала-концерт, майстер-класи з хорового співу та гри на інструментах, екскурсії.

Програма

26 грудня

- Збір учасників на відкриття фестивалю. Відкриття фестивалю. Привітання учасників організаторами та журі фестивалю. Місце проведення: вул. Коперніка 17, Галерея Мистецтв.

- Конкурсний день фестивалю. Місце проведення: будинок Органної та камерної музики.

- Благочинний концерт (Місце проведення: клінічний госпіталь).

27 грудня

- Конкурсний день фестивалю. Місце проведення: будинок Органної та камерної музики.

- Обговорення з журі. Члени журі не зобов'язані повідомляти оцінки та присвоєне колективу місце до Гала-концерту. У процесі обговорення члени журі вказують на помилки, відзначають сильні сторони, висловлюють свої побажання. Місце проведення: приміщення Органного залу.

- Концерт органної  та клавесинної музики для учасників. Виконують  О.Величко — Львів, А.Прахт — Одеса, О.Чундак — Ужгород.   Будуть виконані твори композиторів: А.Вівальді, Г.Фр.Гендель, Дж.Каччіні, Ф.Куперeн, К.Бальбатр, Муньер К. та ін. Місце проведення: приміщення Органного залу.

28 грудня

- Майстер-класи від відомого народознавця Любомира Кушлика, за кілька хвилин діти зможуть опанувати гру на інструментах та виконати нескладний твір. Місце проведення: Приміщення Органного залу.

- Майстер клас з хорового співу, проводить Руслан Ляшенко - художній керівник і диригент львівського муніципального хору  "Гомін". Місце проведення: Приміщення Органного залу.

- Дискотека для дітей, учасників фестивалю. Вечір дружби для учасників.

- Гала-концерт, нагородження переможців. Місце проведення: у приміщенні Львівської філармонії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!