У Львові стартує ІТ Арена. Програма

3140 0
ІТ-Arena триватиме три дні та збере 2800 учасників.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Сьогодні, 28 вересня, у Львові стартує масштабна ІТ-подія – IT Arena, на якій виступатимуть 90 спікерів, представлять 100 стартапів та проведуть понад 50 зустрічей.

IT Arena – це ІТ-подія України та Східної Європи, яка об'єднує програмістів, дизайнерів, топ-менеджерів, PMів, бізнес аналітиків, підприємців та стартаперів для обміну досвідом та обговорення нових ІТ-трендів.

Триденна конференція, присвячена сучасним інформаційним технологіям, відбудеться у Львові на стадіоні Арена Львів. Із ростом якості та масштабності самої конференції, щороку також росте команда співорганізаторів ІТ Arena. У 2018 серед них Lviv IT Cluster, ELEKS, Intellias, Startup Depot, LITS.

Tvoemisto.tv транслюватиме частину заходів ІТ Арени. Зокрема сьогодні, 28 вересня, онлайн-трансляція відбуватиметься з 15:00 до 17:00.

Завтра, 29 вересня, Tvoemisto.tv транслюватиме події арени з 10:00 до 13:00. У програмі можливі зміщення, стежте за анонсами на сайті. 

Онлайн-трансляцію з ІТ Арени можна буде подивитися на сайтіYouTube-каналі та Facebook-сторінці «Твого міста».

Детальнішу програму можна переглянути на тут.

Партнерська публікація

ТЕГИ: ІТ Арена

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!