У Львові стартує Leopolis Jazz Fest. Програма першого дня фестивалю

3608 0
На головній сцені фестивалю сьогодні виступлять американський тенор, альт-саксофоніст і флейтист Чарльз Ллойд разом із зірковою групою музикантів the Marvels, а також британський піаніст Джеймі Каллум.
фото: jazzradio.fr

фото: jazzradio.fr

Сьогодні, 27 червня, у Львові розпочинається міжнародний фестиваль Leopolis Jazz Fest 2018. Музиканти світового рівня виступатимуть на трьох локаціях у місті. Сцени на площі Ринок та біля Палацу Потоцьких будуть традиційно безкоштовні, натомість вхід до сцени ім. Едді Рознера – лише за квитками. Проте пряму трансляцію з головної сцени фестивалю можна буде переглянути у фан-зоні на стадіоні «Юність». Tvoemisto.tv пропонує ознайомитись із програмою першого дня Leopolis Jazz Fest, що відбуватиметься на двох сценах – імені Едді Рознера та на площі Ринок.

Сцена ім. Едді Рознера

19:00 Charles Lloyd & the Marvels

Американський тенор, альт-саксофоніст і флейтист Чарльз Ллойд зіграє у Львові разом із зірковою групою музикантів the Marvels.

21:00 Jamie Cullum

Джеймі Каллума вважають найуспішнішим британським джазовим виконавцем. Цей піаніст володіє здатністю і універсальністю поєднувати музичні жанри, розмиваючи їхні  межі, унікально поєднуючи джаз, поп і рок.

Читайте також: Львів'ян запрошують на кінопокази просто неба в рамках Leopolis Jazz Fest

Сцена на площі Ринок

15:00 Peirani & Parisien Duo

Французький дует, що грає на акордеоні та саксофоні. Музиканти не мають технічних або стилістичних творчих кордонів, їхні імпровізації плинуть із неймовірною легкістю, радістю, самоіронією та гумором.

17:00 HI5

Цей гурт – австрійський квартет, що грає, за їхніми словами, у стилі «камерного джазового мінімалізму».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!