На правах реклами

У Львові стартує набір на Lviv Digital Marketing School

2346 0
Lviv Digital Marketing School продовжує сформувати спільноту digital маркелогів, орієнтованих на ефективний маркетинг у сфері ІТ. На базі бізнес-інкубатора Startup Depot відкрили вже третій набір учасників на весняну школу 2018 маркетингу.

Навчання у Lviv Digital Marketing School буде корисним маркетологам з продуктових компаній та стартапів, маркетологам аутсорс-компаній, кофандерів та СЕО технологічного бізнесу.

«Зараз на ринку величезна проблема з маркетологами, особливо продуктовими,  – розповідає один з викладачів школи, brand Ambassador у Branch Руслан Назаренко. –  Замість того, щоб підходити до роботи стратегічно і шукати найоптимальніше рішення, у багатьох маркетологів нема розуміння, як тестувати тактики і обирати найкращу. Недостатньо бути фахівцем у чомусь одному. Недостатньо бути прошареним у чомусь одному. Наприклад, ти SEO і просуваєш e-commerce, там мільйон сторінок їх можна сеошити-непересеошити. Але якщо ти SaaS, у тебе є один лендінг і більше нічого, що ти там будеш сеошити? І це проблема. Якщо ти сфокусовний на контекстній рекламі в Google, ти цей контекст будеш ліпити скрізь – треба не треба, тільки тому, що нічого іншого не вмієш».

«Проблема в тому, що люди, в яких вузька спеціалізація, не можуть прийти і сказати: «Гаразд, дивіться, на ринку працює це, у нашій ніші – це, давайте протестуємо і подивимося на ефективність», - додає Руслан Назаренко, який викладатиме перший, ввідний модуль у Lviv Digital Marketing School.

Програма складається з семи модулів – strategy; content marketing; e-mail marketing. Facebook ads; SEO, SMM; Google Adwords, PPC; analytics; growth marketing.

Навчання триватиме від початку березня до середини квітня.

У кожному модулі будуть практичні воркшопи.

«Можна почути, що SEO is dead, Content is king, а з SMM не завжди знають, як працювати. Всі ці речі ми розкладемо по поличках під час навчання у школі, - каже кураторка Lviv Digital Marketing School Христина Петрик. – Учасників ми навчимо, як працювати з найсучаснішими та найактуальнішими інструментами маркетингу в ІТ-компаніях, розглянемо успішні кейси і провальні також».

Щоб навчатися у школі, потрібно пройти відбір та бажано мати досвід роботи у маркетингу.

Зареєструватися можна тут. До кінця січня діє ціна ранньої реєстрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!