Політична реклама

У Львові стартує проект «ON-Life! Цінності українців»

1621 0
В рамках програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні 8 вересня 2012 року у Львові (з 15 до 17 год.) відбудеться регіональна презентація проекту «ON-Life! Цінності українців» та майстер-клас із «Цінностей» від МІ «Серце в долоньках».

Даний проект спрямований на те, щоб привернути увагу сучасного покоління до загальнолюдських цінностей, показати їх роль у житті та розвитку особистості і суспільства, а разом із тим сприяти популяризації моральних цінностей серед молоді  різних установах (школах, університетах, інтернатах та дитячих будинках). Про це повідомляє прес-центр міської ради.

На майстер класі можна дізнатися про нову методику роботи з дітьми і колективом, що допоможе у майбутньому працювати з групами, а також можна здобути нові знання не лише про себе, але і про інших людей.

В рамках проекту передбачено навчання волонтерів, роботу з дітьми  та створення відеоматеріалів відомих особистостей в країні.

Участь в заході безкоштовна. Зареєструватися необхідно до 7.09.2012 (16.00 год.) зателефонувавши за вказаним телефоном +380973446170. Кількість місць обмежена.

Детальніша інформація на сайті: http://gurt.org.ua/news/recent/14049/

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!