Політична реклама

У Львові стартує програма про моду «Дрес-код»

1897 0
Цієї неділі, 11 березня, на телеканалі «ZIK» стартує нова програма про моду «Дрес-код», створення якої забезпечує продакшн-студія «Твоє місто». У програмі розповідатимуть правила дрес-коду на тих чи інших заходах, а оскільки найближчою світською подією у Львові буде Lviv Fashion Week осінь-зима 2012, цієї неділі дивіться правила дрес-коду на тижні моди.

Як розповів журналістам програми «Дрес-код» дизайнер та організатор Lviv Fashion Week  Петро Нестеренко-Ланько, правилом гарного тону у світі моди є, коли на показ дизайнера гості приходять у його одязі.

«Найкращі квіти, які приносять клієнти – це, коли вони приходять у твоєму вбранні. Це найкраще визнання», - каже П. Нестеренко-Ланько.

Якщо немає можливості прийти на показ моди в одязі дизайнера, модельєр радить дотримуватись простого дрес-коду: не приходити на тижні моди в буденному одязі  та експериментувати з кольорами та фасонами.

Перший випуск програми "Дрес-код" дивіться у неділю, 11 березня, на телеканалі ZIK та на порталі "Твоє місто" у розділі "Твоє TV".

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!