На правах реклами

У Львові стартує провідний IT тренінг-центр України. Як потрапити?

3898 1
Незабаром у Львові своє представництво відкриє QALight - провідний український тренінг-центр з підготовки спеціалістів у сфері IT. Старт навчання запланований на початок вересня.

За словами керівників, головна місія QALight – це виведення IT-освіти на новий, більш якісний рівень.  За три роки роботи тренінг-центр випустив близько двох тисяч фахівців, які сьогодні працюють у таких відомих компаніях, як EPAM Systems, SoftServe, Sigma, Lohika, Infopulse, GlobalLogic та  інших.

«Львів – це ІТ-столиця України. Сфера активно розвивається і потребує професійно підготовлених спеціалістів. Саме тому ми і вирішили принести до Львова цінності та якість навчання тренінг-центру QALight, які напрацьовували роками. Ми пропонуємо ефективне та комфортне навчання для кожного. Немає значення, ви 17-річний студент чи бухгалтер з 20-річним стажем роботи – двері в IT відкриті для кожного. Потрібне лише бажання чи мрія пов’язати себе зі сферою технологій», - розповідає Максим Баланюк, керівник львівського представництва QALight.

Навчатимуть тут  практики з багаторічним досвідом роботи у великих міжнародних компаніях. Перші курси викладатимуть тренери з Києва, зокрема, і Микола Бобошко – засновник та ідеолог QALight.

Тренінг-центр готує спеціалістів різних напрямків у сфері IT і, зокрема, тестувальників. Сьогодні тестування програмного забезпечення є невід'ємною складовою IT-індустрії, яка потребує спеціалістів високого рівня кваліфікації.  

Як записатись?

Для всіх охочих вже доступні курси: «Основи програмування», «Тестування мобільних додатків», «Тестування навантаження», «Базовий модуль з тестування», «Підготовка до здачі сертифікації ISTQB Foundation Level», «Підготовка до здачі сертифікації ISTQB  Agile», «Автоматизація тестування з використанням Selenium».

Більше інформації про  QALight Lviv можна знайти на офіційному сайті.  Контакти: 097 975 90 90,  093 975 90 90,  066 975 90 90. Адреса: м. Львів, вул. Ліська, 16, каб/оф. 405, Львівський інститут менеджменту.


Читайте також:
7 Серпня, 2016 11:06
Андрій Ще відкрився набір в школу qaschool.com.ua , три поглиблені курси підготовки QA-інженерів допоможуть початківцю стати профі в сфері ІТ. Сподіваюсь, що ця інормація стане вам в нагоді.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!