У Львові стартує ремонт дороги, яка з'єднує вулиці Зелену і Пасічну

6867 0
Роботи триватимуть орієнтовно чотири місяці, а їхня вартість сягне 8-ми мільйонів гривень.
зображення: www.google.com.ua/maps

зображення: www.google.com.ua/maps

Цього тижня мають розпочати ремонт дороги від вулиці Зеленої до вулиці Пасічної. Про це у коментарі для Tvoemisto.tv повідомив Євген Калитич, в.о. директора ЛКП «Львівавтодор».

«Фактично, це дорога від будинку № 261 вулиці Зеленої до житлового масиву "Пасічний", – зазначив він. – Раніше вулиця була малопомітною і проміжною. Вона стає важливою зараз, адже поруч збудували масштабний житловий масив. Після ремонту туди зручно буде заїжджати від вулиці Зеленої, що зменшить навантаження на вулицю Пасічну».

Читайте також: Як зміниться площа Двірцева у Львові. 7 фактів. Візуалізація

Як додав Євген Калитич, підготовчі роботи стартують сьогодні-завтра, у середу, 30-го серпня, на вулиці вже буде техніка. До нового року ремонт мали би закінчити, якщо буде регулярне фінансування. Роботи виконуватиме підрядна організація «Альтіс-Спецбуд». Приблизна вартість робіт – 8 млн грн.

Нагадаємо, початок робіт на вулиці Замарстинівській, який анонсували на середину вересня, можуть перенести на наступний рік.

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!