У Львові стартувала акція для потреб ОХМАТДИТу: як долучитися?

2270 0
У Львові стартувала соціальна акція «Свічка – більше, ніж світло!», метою якої є закупівля обладнання для педіатричного відділення ЛОДКЛ ОХМАТДИТ. Участь у заході вже взяли відомі львівські артисти. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 17 грудня, участь майстер-класі з виготовлення свічок взяли участь вокальна формація «Піккардійська Терція», скрипаль Олександр Божик та співачка Оксана Муха взяли участь у  свічковому майстер-класі. Таким чином зірки долучились до соціальної акції  «Свічка – більше, ніж світло!».

Метою заходу є збір коштів на оснащення кардіологічного профілю педіатричноговідділення ЛОДКЛ ОХМАТДИТ. Відтак, гривня від реалізації кожної свічки в період новорічно-різдвяних свят у Львівській Свічковій Мануфактурі (пл. Музейна, 1) буде скерована на ці потреби. Під час майстер-класу зірки крім того, що виготовили власну святкову свічку, також поділилися творчими планами на Новий Рік та Різдво.

 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!