У Львові стартувала фотовиставка "Якби не війна". Фото

2565 0
Фотопроект розповідає історії бійців АТО, які отримали важкі травми, проте не опускають руки, та жінок, які не побоялися захищати свою державу.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

Виставка відкрилась для відвідувачів вчора, 2-го вересня, у Палаці Сапєгів, що на вул. Коперника, 40а. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Виставка розповідає про те, як війна калічить тіла, але звеличує душі. У ній – історії про те, як отримані важкі травми не привід опускати рук, про людей, які, попри все, не втрачають здатності любити і мріяти, а також про жінок, які не побоялися взяти у руки зброю та захищати державу", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів'ян просять зібрати кошти на трансплантацію кісткового мозку 10-річному хлопчику 

Фотопроект протягом року створювали волонтери. В експозиції – вісім тематичних блоків, у семи із них 12 світлин, а у восьмому – 25. Блоки поділені на тематики – кохання, жінки на війні, мирні професії воїнів, героїчні мами з їхніми героїчними синами, соціальний блок, легіонери, невідомі герої та блок з історіями 12-х полеглих бійців.

Вперше виставку продемонстрували наприкінці 2016-го року в Національному музеї історії України у Києві, і надалі планують показувати у різних містах України. 

Також в межах фотопроекту відбулась презентація книги "Якби не війна", кошти від реалізації волонтери віддадуть на допомогу родинам загиблих, ліки для поранених і на потреби військових на передовій.

Виставка триватиме до 10-го вересня. Вхід - вільний.

Фото: прес-служба ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!