У Львові стартувала перша хвиля зарахувань у дитсадки

1839 0
Від сьогодні у Львові батьки будуть отримувати sms про зарахування у дитячі садочки.
фото: www.minipedia.org.ua

фото: www.minipedia.org.ua

Сьогодні, 1 червня, у Львові розпочали електронне зарахування дітей до дитячих садочків. Інформація про зарахування до дошкільного закладу також міститиметься в електронному кабінеті, йдеться на сторінці Освітня інформаційна система – Lviv Smart City.

Читайте також: У Львові зросла вартість за харчування у дитсадках

Після отримання sms батькам потрібно упродовж 30 днів – до 10 липня 2021 р. звернутися до керівника садка та подати документи: заяву, копію свідоцтва про народження, за наявності – документ про пільгу та заяву-згоду дотримання карантинних вимог та медичну довідку від сімейного лікаря.

Також документи можна подати онлайн через електронний кабінеті, а до 31 серпня 2021 р. підійти до керівника і подати заяву, документ про пільгу, за наявності, заяву-згоду дотримання карантинних вимог та медичну довідку від сімейного лікаря.

Читайте також: Ярославівна. Як вихователька у львівському садочку стала дітям другою мамою

«Якщо дитина не була зарахована до дитячого садка у першій хвилі зарахування – із 19 липня до 19 серпня 2021 р. електронну заявку можна редагувати, змінивши номер дитячого садка, де будуть ще вільні місця», – йдеться у повідомленні.

20 серпня відбудеться друга хвиля зарахування.

Нагадаємо, цього року у дитячих садках Львова подорожчало харчування – ціна стала вищою приблизно на 2 гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!