Політична реклама

У Львові стартував 9-й Lviv Fashion Week

1199 0
27 березня у Львові виставкою модної фотографії проекту FASHIONVIEW і презентацією капсульної колекції дизайнерів Mykytyuk&Yatsentyuk стартував Львівський Тиждень Моди.

LvivFashionWeek та український журнал FotyMody, чиї завдання у розвитку і популяризації української модної фотографії збігаються, презентували спеціалістам і шанувальникам своє бачення цього візуального мистецтва – у проекті FASHIONVIEW- на засадах передових тенденцій модної естетики, - повідомляє "Львівський портал".

Проект поділено на 4 блоки, в котрих представлена українська fashion-фотографія в темах: black&whitefashion – як стилізація модного образу, перетворення його в  лаконічний, майже умовний графічний об’єкт; urbanfashion – мода в контексті урбаністики міста в креативній подачі автора; fashionemotion – кожна епоха, стиль, напрямок та навіть окремі деталі одягу можемо охарактеризувати певною емоцією, у кожного вона своя, інша. Тут презентуємо живу привабливість застиглих емоцій в тандемі роботи дизайнера та фотографа; artfashion – художня фотографія як інструмент арт терапії для реципієнта та візуалізація вільної гри художника, моделі з мистецьким інструментарієм.

Того ж дня відомий дизайнерський дует Mykytyuk&Yatsentyuk презентував капсульну «етнічну» колекцію під назвою "Солодкий мед на твоїх губах".

На створення колекції дизайнерів надихнула магія і краса української етнокультури. Синтез сучасного й етнічного в моделях дозволяє створювати дуже поетичні образи, в яких сучасні лінії крою поєднуються із елементами традиційного українського одягу. Для створення моделей були використані традиційні хустини і елементи вишивок, які компонуються з принтованими та однотонними шовками. Варто відзначити, що етнічність в колекції використовується лише в деталях досить лаконічних, носибельних речей якісного ready-to-wear.

Бренд Mykytyuk&Yatsentyuk існує з 2007 р., дизайнери – Світлана Микитюк і Соломія Яцентюк. Сезонні колекції бренду різні за стилістичною спрямованістю, проте українська етніка досить часто стає джерелом інспірації.

Нагадаємо, прямі включення перед`ювілейного сезону Lviv Fashion Week осінь/зима 2012-2013 забезпечуватиме продакшн-студія «Твоє місто». Відтак 30 березня - 1 квітня на сайті tvoemisto.tv у режимі «живого» часу зі свого комп`ютера можна буде дивитись покази найвідоміших українських та іноземних дизайнерів. У перервах між показами до Вашої уваги – інтерв`ю з модельєрами, зірковими гостями, відвідувачами Львівського тижня моди, а також ексклюзивні кадри з шоуруму та підготовки до виходу на подіум з бекстейджу.

 

ТЕГИ: LvivFashionWeek

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!