У Львові стартував Чемпіонат світу з шахів: найцікавіше за вечір

2880 0
Вчора, 1 березня, в Оперному театрі імені Соломії Крушельницької, відбулось урочисте відкриття Чемпіонату світу з шахів серед жінок. В рамках церемонії відбулись виступи відомих львівських виконавців, а також привітання української та китайської гросмейстерок від перших осіб міста та країни. Зокрема, стало відомо хто зробить перший хід у сьогоднішній, першій, партії. Пропонуємо до перегляду фотографії зі вчорашнього дійства.
фото: Evgeny Kraws та прес-служба міськради

фото: Evgeny Kraws та прес-служба міськради

На сцені Оперного театру виступали  Олександр Божик, який здивував всіх грою водночас на трьох скрипках. Також заспівала для перших осіб підопічна Святослава Вакарчука та учасниця «Голосу країни» Христина Соловій.

В рамках святкування,внаслідок жеребкування, стало відомо, фігурами якого кольору гратимуть під час першої партії суперниці Чемпіонату. Так, Марія Музичук, сьогодні, робитиме хід першою.

По завершенню урочистої частини, для львів’ян та гостей міста, на площі перед Оперним театром театралізоване дійство показали артисти театру «Воскресіння».

Сьогодні, 2 березня, в Палаці Потоцьких, відбудеться перша з десяти шахових партій за звання Чемпіонки.

Опублікувала Мар’яна Федина

Фото: Evgeny Kraws та прес-служба міськради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!