У Львові стартував фестиваль сценографії. Фото

1495 0
Учасниками фестивалю стали митці з різних країн світу.
фото: Ольга Гуцол

фото: Ольга Гуцол

Учора, 5 жовтня, у FestRebublic стартував перший фестиваль сценографії у Львові, у якому братимуть участь актори, художники і дизайнери з України, Польщі, Австрії, Угорщини та Німеччини.

На відкритті фестивалю актори театру «Ляліш»  (Відень, Австрія)  показали перформанс «Сад мрій». На ньому замість квітів актори розкидали цвяхи, розсипали цукор та розливали воду, вино та каву, що символізували зміни локації.

Крім цього, сценографиня з Німеччини Петра-Марія Вірс на своєму перформансі запропонувала глядачам піти за нею в тишу, сісти навпроти і прочитати, що написано в неї на руках.

Читайте також: Львів'ян запрошують на Бієнале довіри. Програма

На фестивалі, зокрема, представлені роботи Поліни Веллер (Київ, Україна), Володимира Карашевського (Київ, Україна), Павла Друганова (Київ, Україна), Володимира Стецьковича (Львів, Україна), Олексія Хорошко (Львів, Україна), Олега Татарінова (Київ, Україна).

Повну програму фестивалю можна переглянути за посиланням.

Фото Ольги Гуцол

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!