У Львові стартував Форум сталого розвитку громад. Де подивитися

1592 0
Сьогодні, 10-го березня, у Львові стартував ІІ Всеукраїнський Форум сталого розвитку громад. Tvoemisto.tv транслюватиме наживо панельну дискусію «Країна можливостей для людського потенціалу. Погляд у майбутнє».
фото: zib.com.ua

фото: zib.com.ua

Мета Форуму: об’єднати представників органів місцевого самоврядування (ОТГ) та громадських діячів, для обговорення викликів для людського потенціалу з метою сталого розвитку громад. 

Людський потенціал – головна тема Форуму. В межах Форуму планується низка обговорень щодо: соціальних послуг в громаді; освіти, яка розвиває людський потенціал; а також як його виявляти й розвивати.

Представники територіальних громад та громадські лідери з усієї України впродовж Форуму обговорять питання людського потенціалу у контексті сталого розвитку. В інтерактивному форматі обміняються досвідом щодо практичних дій розвитку громад, та практики формування стратегій громад.

Tvoemisto.tv транслюватиме панельну дискусію ІІІ: «Країна можливостей для людського потенціалу. Погляд у майбутнє». Трансляція розпочнеться 10-го березня орієнтовно о 14.15 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/, а також на офіційній Facebook-сторінці «Твоє місто».

З програмою Форуму можна ознайомитися за посиланням.

Довідка. ІІ Всеукраїнський Форум сталого розвитку громад, який організовує громадська організація «Реформи разом» у партнерстві з Асоціацією об’єднаних територіальних громад УкраїниГО «Центр «Жіночі перспективи» та Львівською обласною державною адміністрацією та за підтримки Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень у Львові та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!