Політична реклама

У Львові стартував хоровий фестиваль «Співаймо канон».

1542 0
Протягом трьох днів, з 15 до 17 листопада, 18 дитячих та молодіжних хорів зберуться в місті для виконання творів львівських композиторів у формі канону

Захід матиме дві частини: перша – навчальна, в рамках якої будуть майстер-класи та творча зустріч для керівників і активних учасників хорів щодо нових та цікавих методів навчання дітей хорового співу, інформує прес-служба Львівської міськради.

Друга - концертні виступи 18 хорових колективів з нашого міста, а також з Дублян, Самбора, Здолбунева та Южноукраїнська. Вхід – вільний.

Розпочнеться Фестиваль творчою зустріччю колективів, під час якої відбудуться майстер-класи щодо нових цікавих методів навчання хоровому співу дітей. Наталія Манько, педагог Дитячих клубів Шевченківського району, яка є керівником Зразкового дитячо-юнацького хору «Радуниця», проведе майстер-клас з виконання канону. Цікаво, що це відбуватиметься на прикладі творів, написаних дітьми-вихованцями хору «Радуниця» («Міфічна потвора», «Ворона»), а також укладених особисто Наталею Манько («Пасеться коник», «Ой там, на ставу, на ставочку», «Жаби»).

На зустріч з учасниками заходу завітають львівські композитори та видатні диригенти: Мирон Дацко, Юрій Антків, Зиновій Демцюх, Олег Цигилик. 

Майстер-клас «Як дітей навчають співати канон» відбудеться 15 листопада. Місце: актовий зал Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17).

16 і 17 листопада у Львівському будинку органної та камерної музики (вул. С.Бандери, 8) відбудуться концертні виступи 18 дитячих та молодіжних хорів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!