У Львові стартував кавовий фестиваль. 7 цікавих подій

4943 0
Від сьогодні, 24 вересня, і до неділі у Львові триватиме LvivCoffeeFestival. Tvoemisto.tv зібрало сім найбільш цікавих подій фестивалю, які варто відвідати.
Фото: coffeefest.lviv.ua

Фото: coffeefest.lviv.ua

Щодня протягом фестивалю відбуватиметься Кавовий ярмарок. Добірні сорти кави з усього світу, ексклюзивні кавові напої та солодощі до кави. Щороку під час фестивалю кав’ярні та кавові бренди облаштовують міні-версії своїх закладів просто неба та презентують все найкраще.

Коли: 24-27 вересня 2015 року, щодня з 12:00 - 19:00/21:00/22:00/22:00

Де: Подвір'я Палацу Мистецтв, вул. Коперника, 17.

Вхід 25 грн.

Кавовий тур. Голосування за найкращу кав’ярню 2015 року

Львів’яни та гості міста вирушають у тур кав’ярнями міста, щоб обрати найкращу. Важливими є кава, люди, атмосфера, прийняття, те, що робить кав’ярню особливою.

У кав’ярні, яка бере участь в голосуванні, встановлюється брендована скринька для голосування. Кожен відвідувач кав’ярні, купуючи каву, отримує бюлетень, в якому ставить позначку навпроти тої кав’ярні, якій надає перевагу. В одному бюлетені можна проголосувати тільки за одну кав’ярню. За дотриманням правил голосування у кожній кав’ярні стежать представники команди «На каву до Львова».

Коли: 24-27 вересня 2015

Цього року на LvivCoffeeFestival розпочинається Kulchytsky Coffee Cup – це серія чемпіонатів з приготування кави, які об’єднують лате-арт, аеропрес, кап тестинг, приготування кави в джезві та ін. Ми відкриті до нового, до нових друзів та ідей!

Коли: 24-27 вересня

Де: Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17

Щоденно, з 24 по 27 вересня у Львівському палаці мистецтв працюватиме кавовий кінотеатр Cinema Coffee Nights. Перегляд фільмів про каву триватиме з 18:00 до 21:00 год.

На фестивалі також представлять виставку кавових горняток різних епох від київського ресторатора і колекціонера та виставка раритетних кавоварок COFFE MUSIC ART.

Коли: 24-27 вересня

Де: Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17

У суботу, 26 вересня, в рамках фестивалю відбудеться Кавова велоМИЛЯ, яка об’єднає велофанів та кавоманів, які проїдуть старовинними вулицями міста, щоб разом випити ранкової кави у Львівському палаці мистецтв.

Старт: 11:00 пл. Музейна, 1 Львівська свічкова мануфактура

Маршрут: пл.Музейна – вул. Підвальна – вул. Винниченка – вул. Пекарська – вул. Мечнікова – Погулянка (невелика зупинка) – вул. К. Левицького – вул. кн. Романа – просп. Свободи – вул. Дорошенка – вул. Коперника (Львівський палац мистецтв).

Участь у Кавовій ВелоМИЛІ за умови попередньої реєстрації.

На LvivCoffeeFestival збиратимуть кошти на медичне обладнання для Охматдиту. Гривня із кожного вхідного квитка та з продажу солодкої вати на фестивалі буде скеровано на оснащення палати кардіологічного профілю 1 дитячого відділення ЛОДКЛ Охматдит.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!