У Львові стартував конкурс «Найкраще селфі у трамваї». Як долучитись

2313 0
Із 10 березня у Львові стартує конкурс «Найкраще селфі у трамваї», у якому можна виграти призи. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно сфотографуватися у трамваї, завантажити фотографію у себе на сторінці з хештегом #ilovetramlviv, вподобати сторінку «Я люблю трамвай» та поширити допис про конкурс.

Цей конкурс у Львові проводять в рамках інформаційної кампанії будівництва трамвайної колії на Сихів «Я люблю трамвай», за підтримки Європейського банку реконструкцій та розвитку та Міністерства навколишнього середовища Німеччини. «Конкурс спрямований на популяризацію електротранспорту у Львові. Вітається креатив. Можна сфотографуватися з друзями, з ким завгодно, головне, щоб це було цікаве селфі у трамваї чи на його тлі», - розповіла координатор акції від спільноти «Я люблю трамвай» Христина Пархуць.

Усі фотографії одразу завантажуються у альбом сторінки любителів трамваїв і за них голосуватимуть відвідувачі. Автор фото, що збере найбільшу кількість вподобань, виграє фотосесію у трамвайному депо від креативного Максима Баландюха чи навчання у школі фотографії імені Дієґо Марадони. За друге місце дарують піврічну можливість безкоштовного проїзду у трамваях, а за третє – сувенірну продукцію I love tram. Фотографії приймаються до 31 березня включно.

Деталі на сайті або на сторінці у Facebook.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!