У Львові стартував конкурс-виставка дитячих малюнків. Де подивитись?

2485 0
Із нагоди Міжнародного дня сім’ї до 17 травня у залах Львівського палацу мистецтв, що на вулиці Коперника, 17 діятиме виставка-конкурс дитячого малюнку «Моя сімʼя». На виставці представлено 55 кращих робіт, які відібрало компетентне журі із близько 120-ти малюнків учнівської молоді.

Як інформує ЛОДА, церемонія урочистого нагородження переможців конкурсу розпочнеться о 14:00 у п’ятницю, 15 травня.  

«Україна з року в рік бере активну участь у відзначенні означеного міжнародного свята проведенням різноманітних цільових акцій, що спрямовані на підтримку сімʼї. Це, зокрема, проведення спортивних змагань, мистецьких конкурсів і фестивалів, а також заходів, спрямованих на різнопланову допомогу малозабезпеченим сімʼям», - повідомили в департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.

Читайте також: Стартує фотоконкурс про Львів та книгу. Як податись?

Фото: www.1568.lutsk.ua, wcu-network.org.ua, www.loda.gov.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!