У Львові стартував Міжнародний економічний форум. Відео

2262 0
Tvoemisto.tv транслюватиме інтерв’ю з ключовими спікерами форуму.
Фото: Міжнародний економічний форум

Фото: Міжнародний економічний форум

У Львові розпочався Міжнародний економічний форум, який триватиме два дні. Цього разу на форумі говоритимуть про представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, активізацію транскордонної співпраці та залучення інвестицій.

У перший день форуму, сьогодні, 31 жовтня, фахівці обговорять аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини, впровадження нових технологій та еволюцію промислового виробництва і фінансові інструменти розвитку.

Другого дня, завтра, 1 листопада, організують тематичні панелі про агропромисловий розвиток, експорт, туризм, міжнародну технічну допомогу та енергозбереження.

Tvoemisto.tv транслюватиме окремі панелі економічного форуму та інтерв’ю з ключовими спікерами, зокрема включення можливі між 12:00 та 14:00, із 15:40 до 16:10 та після 18:00. Ознайомитись детально з програмою форуму можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!