У Львові стартував Міжнародний економічний форум. Перші фото

3458 0
Сьогодні, 3-го листопада, у Львові стартував ХVI Міжнародний економічний форум, який триватиме два дні та об’єднає низку експертів, посадовців, підприємців, реформаторів – загалом майже 1500 гостей. Окрім того, вітальне слово під час Форуму матиме Президент України Петро Порошенко.

До учасників Міжнародного економічного форуму з вітальним словом звернулися перший Віце-прем’єр міністр України Степан Кубів, мер Львова Андрій Садовий, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. У рамках заходу виступатиме також Президент Петро Порошенко.

У перший день Форуму на пленарних засіданнях говоритимуть про особливості української економіки: інвестиційні переваги, залучення інвестицій, рівень безробіття, освіченості та оплати й оподаткування праці тощо. У контексті Львівщини обговорюватимуть вигідне географічне розташування міста, розвиток інфраструктури, регіональної економіки, промислові стратегії. Детальніше з програмою першого дня та ключовими спікерами можна ознайомитися за посиланням.

Tvoemisto.tv вестиме пряму онлайн-трансляцію Економічного форуму – виступи усіх спікерів першого дня. Переглянути її можна за посиланням: http://tvoemisto.tv/

Нагадаємо, ХVI Міжнародний економічний форум відбуватиметься на стадіоні «Арена-Львів» 3-4-го листопада.

Фото Мелісси Жаботинської


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!