У Львові стартував престижний Міжнародний турнір зі стрільби з лука. Фоторепортаж

2116 0
Цей турнір є одним з найдавніших спортивних змагань, який з 1964 року проводиться саме у Львові і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука.
фото: Євгеній Кравс

фото: Євгеній Кравс

На стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» України у Львові стартували головні змагання з відбору усіх збірних команд України на чемпіонати світу, які відбудуться у жовтні в Мексиці (дорослі) та Аргентині (юніори).

Учасниками змагань за понад сорок років побували учасники Олімпійських ігор, Чемпіонатів світу та Європи, які щороку показують високі результати та тішать вболівальників новими рекордами. Змагання цьогоріч приурочено до 60–річчя від дня заснування Львівської обласної федерації стрільби з лука, з якої почалось відродження спортивної стрільби з лука в Україні, та Дня фізичної культури та спорту. Боротьба за головний Кубок турніру намічається надзвичайно запекла, адже до Львова приїхали перші склади національних збірних Туреччини, Ізраїлю, Білорусі та Польщі. Всього змагатимуться понад 250 лучників. Фінальна частина змагань відбудеться в центральній частині міста.

Читайте також: У Львові відбулись «Ігор Героїв». Фоторепортаж

На офіційному відкритті змагань в урочистій обстановці державний тренер національних збірних, призерка Олімпійських ігор Олена Садовнича вручила посвідки Майстрів спорту України молодим спортсменам, які беруть участь у турнірі.

Організаторами турніру є Львівська обласна федерація стрільби з лука спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради та ЛКП «Спортресурс». На проведення заходу з міського бюджету м. Львова виділено фінансову підтримку в сумі 355 910 гривень.

Інформація та фото: Євгеній Кравс


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!