У Львові стартує проект про жінок і цінності, які творять людину

2187 0
З 26 лютого у Львові стартує проект письменниці та головного редактора «Видавництва Старого Лева» Мар’яни Савки, який передбачає цикл з 12-ти публічних інтерв’ю з відомими жінкам. Першою до міста завітає телеведуча і перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк. Тема зустрічі – рівність.

Проект, який організовує письменниця носить назву «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину. Зустріч перша – Рівність». Подія передбачає 12 публічних інтерв’ю, які триватимуть щомісяця.

Своїм проектом письменниця намагається виконати одразу кілька завдань. Перше з них – це озвучити важливі та болючі для суспільства теми. Друге – здійснювати допомогу не на словах, а на ділі.  Таким чином, проектом будуть зібрані кошти для ремонту і облаштування дитячої кімнати освіти і відпочинку у львівському ОХМАТДИТі.

Читайте також: ЛЮДИ ТВОГО МІСТА: МАР'ЯНА САВКА

У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, запропонують «оцінити» розмову. Усі інтерв’ю і додатково написані учасницями проекту есеї про цінності стануть книжкою, яка буде презентована навесні 2017-го року.

Перша зустріч відбудеться у п’ятницю, 26 лютого, у Львові у дворику «Копальні Кави» (пл. Ринок, 10). Початок о 17:00 год. Вхід вільний.

Інформаційним партнером заходу є міський портал Tvoemisto.tv.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!