Політична реклама

У Львові стартував щорічний фестиваль «КіноЛев». Програма

1709 0
З 22 по 26 серпня у Львові відбувається фестиваль незалежного ігрового, анімаційного та документального кіно «КіноЛев», заснований у 2006 році. Це унікальний опен-ейр кінофестиваль, де кожен охочий безкоштовно може відвідати кінопокази фестивалю.

Символом цьогорічного фестивалю стане  відомий український режисер грузинського походження Сергій Параджанов. На фестивалі покажуть роботи режисера та фільми зняті його колегами про самого Параджанова, повідомили організатори.

Одна з основних тем фестивалю - "Кіно як неформат". Відвідувачі теж зможуть переглянути ретроспективу французького режисера Клода Шаброля , познайомитись з сучасним грузинським кіно. Одним з найцікавіших тематичних показів фестивалю буде  "Рок у кіно" . Уперше організатори фестивалю покажуть кінопрогаму для найменших глядачів "Кінолевчик".

Програма заходів: 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!