У Львові стартував турнір з художньої гімнастики

2421 0
Сьогодні, 20 лютого, у Львові розпочався ІІ Міжнародний турнір з художньої гімнастики «Кришталеві булави». Цей турнір уже другий рік поспіль проводить спортивний клуб «Спарта». Про це повідомояється на офіційному сайті Львівської облдержадміністрації.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

У змаганнях беруть участь понад 200 гімнасток, які представляють декілька країн Європи: Польщу, Словаччину та Чехію. Також спортсмени представляють майже усі регіони України – Київ, Одесу, Дніпропетровськ, Харків, Чернівці, Вінницю, Чернігів, Ужгород, Кіровоград, Луцьк, Рівне, Мелітополь, Ізмаїл.

Турнір триватиме упродовж двох днів. Гімнасти змагатимуться 20-21 лютого у спортивному комплексі Національного університету «Львівська політехніка» за адресою вул. У. Самчука, 14.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!