У Львові стажувальники мерії створюють танцювальний фестиваль

2296 0
Учасники конкурсу молодіжних проектів «Lviv Young Project» та програми стажування «Перший кар’єрний крок» активно працюють над втіленням власного замислу – створення та організації Львівського танцювального фестивалю Dancepoint.
фото: dc-diamant.com.ua, vkurse.ua

фото: dc-diamant.com.ua, vkurse.ua

«Якщо ти:

·вмієш і любиш танцювати;

·обожнюєш круту хореографію;

·свій серед вуличних танцюристів;

. не розлучаєшся з плеєром;

·ніколи не пробував себе у танці, але у потаємних мріях не раз бачив себе на сцені;

·просто хочеш весело завершити літо і познайомитися з новими неординарними та надзвичайно класними людьми, то ти один з нас. І твоє місце – поруч з нами», - запрошує команда організаторів.

Як інформує прес-служба міськради, Dancepoint – це буде місце  зустрічі талановитої молоді Львова. Організатори не створюють і запрошують усіх охочих не тільки побачити, як круто можуть рухатися під запальні треки професійні танцюристи та аматори, але й спробувати себе у будь-якому танцювальному стилі

Команда чекає заявок на адресу: [email protected].

Опубліквала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!