Політична реклама

У Львові стежитимуть онлайн за автобусами АТП - 14630

1534 1
У Львові автомобільно-транспортне підприємство №14630 буде першим, де в межах пілотного проекту впровадять стеження за допомогою системи GPS-навігації.

Програмне забезпечення мають розробити до 1 січня. Цей проект візьмуть за основу і на майбутнє мають створити спільну диспетчерську для всього автотранспорту Львова. Її облаштують на базі ЛКП «Львівавтодор», - сказав в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Вілюра.

Підприємства, які займаються автоперевезеннями, мають різні системи GPS-навігаціїі. Ми задалися ціллю звести це в єдину систему, яка в кінцевому результаті має вилитись в єдиний диспетчерський пункт роботи громадського транспорту. Ми визначили, що першим буде АТП-14630. Зараз проходять передпроектні дослідження, це – надзвичайно складний процес, бо тут задіяна міська рада, розробники і АТП, тому до нового року ми вже будемо мати конкретні результати, – пояснив Олег Вілюра.

Він також додав, що «все буде робитися на базі ЛКП «Львівавтодор». Ця структура матиме в собі центр управління дорожнім рухом Львова».

АТП №14630 обслуговує такі міські маршрути: 15, 19, 21, 23, 26, 31, 36, 38, 42, 44.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
11 Жовтня, 2013 12:15
0999 Це то атп маршрутка якого збила дівчину на тратуарі а на --хер йому gps
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!