У Львові страйкують учасники АТО

1801 0
Учасники АТО увійшли до зали і заблокували роботу сесії.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

Сьогодні, 29 вересня, під час пленарного засідання, до міської ради з акцією невдоволення прийшли учасники пікету, що розташовуються біля міськради. Учасники АТО  увійшли до зали і заблокували роботу сесії. Відтак, за їх вимогами, оголошено перерву у роботі пленарного засідання, повідомляють у прес-службі міськради.

Зокрема, перерву оголошено з метою  обговорення ситуації з учасниками пікету щодо  виділенням земельних ділянок для учасників АТО у межах міста Львова для індивідуального будівництва. Зокрема, мова йде про ухвалу, у межах якої місто має намір отримати земельні ділянки між промисловою зоною Рясне і житловим мікрорайоном Білогорща.

«Мала розглядатися ухвала щодо передачі земель для учасників АТО між Зимною Водою та Рясне. Це те, що ще не належить місту Львову, але це те, що готова громада Пустомитівського району передати у користування львів’янам. І в цій ухвалі було задекларовано, що ті землі, які передадуть громадам, будуть роздані учасникам АТО.

Сама процедура передачі ще не проведена. Це лише прописано, власне, що воно буде здійснено і вони стверджують, що наразі місто немає у користуванні цих земель. Тобто, ухвала не забезпечує акт користування. Учасники в це не вірять, хоча сама ухвала, її голосування давало можливість в подальшому нашому  управлінню земельних ресурсів працювати над тим, щоб все це провести, розділити і закріпити за учасниками бойових дій.

Зараз в робочій групі будемо опрацьовувати, яким чином вони це хочуть зробити. Потрібно пояснити, що є певна процедура, є певні часові рамки. Маємо розказати, в якому часі це відбудеться і які ділянки вони утримають» – прокоментувала ситуацію Оксана Рубай, в. о. голови Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в.о. керівника міського Центру надання послуг учасникам бойових дій.

Читайте також: У Львові бійцям-добровольцям роздадуть 1,5 мільйона гривень

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!