У Львові стріляли в автомобіль волонтера. Відкрито справу про хуліганство

6932 0
Хлопець розвозить продуктові набори для потребуючих.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

На вулиці Зеленій у Львові стріляли у автомобіль волонтера. Як повідомили у ЛМР, зранку 23 квітня невідомі вистрелили у автомобіль волонтера, який допомагає потребуючим в умовах карантину. Хлопець не постраждав. 

«Хлопець виїжджав із гуртожитка, повертав на Зелену (біля «Львівводоканалу»). На повороті хтось із пішоходів чи з автомобіля, наразі невідомо, вистрелив у заднє ліве бокове скло. Куля зробила діру, скло тріснуло, але не розбилось. Хлопець не постраждав, тому одразу викликав поліцію. Наразі правоохоронці ще не встановили, з якої саме зброї було зроблено постріл. Зараз на місці працює оперативна служба, слідчі, які опитують людей довкола, шукають камери довкола», – розповів керівник управління молодіжної політики Олександр Николяк.

Зазначимо, що хлопець є волонтером Молодіжного волонтерського центру, який у співпраці зі соцслужбами та управлінням молодіжної політики допомагає літнім людям та потребуючим в умовах карантину.

Речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська повідомила Tvoemisto.tv, що правоохоронці відкрили провадження за ст. 296 КК частиною 1 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом - ред.). 

«Встановлюються обставини події і причетні до неї особи, а також, що власне спричино пошкодження авто», – повідомила вона.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!