У Львові студенти організовують концерт, аби врятувати викладача

7508 0
У Львові активісти ініціювали благодійний концерт для збору коштів викладачу ЛНУ імені Франка Олександру Сорбі, який зараз знаходиться в комі. Захід відбудеться в неділю, 29 березня, у Медіатеці о 19:30.

Олександр Сорба, викладач політології на філософському факультеті ЛНУ ім Івана Франка, зараз перебуває у комі і його лікування залежить від якісних препаратів. Олександру 34 роки, він є кандидатом наук, секретарем вченої ради, і, як говорять про нього студенти, світлою і талановитою людиною. На даний момент триває боротьба за його життя.

На концерті виступлять такі гурти як Джалапіта, Микухо Маклай і Андрей Арнаутов проект.

Квитки, ціною 50 гривень, можна отримати, здійснивши благодійний внесок на кафедрі теорії та історії політичної науки (аудиторія 204) або перед початком концерту у Медіатеці

Деталі за телефоном: 0509848486 або на сторінці у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!