У Львові студенти запустили новаційний екопроект

1768 0
6-го лютого студенти Українського католицького університету розпочали екологічний проект «Друге життя», мета якого зменшити створення відходів, а також еконавчання старшокласників, батьків та педагогів.

Реалізовуватимуть ініціативу з еконавчання у СЗШ №65 міста Львова. Протягом двох тижнів десятикласники зможуть пограти цікаві екоігри, взяти участь у конкурсі на найкращий твір, дізнаються, чому саме потрібно сортувати відходи вже сьогодні та попрактикуються робити це правильно.

Організаторами проекту є студентки четвертого курсу «Соціальної педагогіки» УКУ: Борова Марія, Собешкевич Марта, Когут Наталя, Микитин Оксана та Цюник Іванна (керівник проекту).

Партнерами проекту є Соціальна ініціатива «Хтось не зробить!» при Патріаршій комісії у справах молоді УГКЦ, Львівська освітня фундація, Український католицький університет та СЗШ №65, інформаційний партнер – ДивенСвіт.

Сторінка проекту у соцмережі Facebook тут, електронна адреса: [email protected].

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!